Beställnings- och leveransvillkor

Beställningsvillkor

  • Minsta ordervolym är 4 pall.
  • Under 12 pall tillkommer 125 kr per pall i fraktkostnad.
  • En pall Lambi innehåller 20 säckar av samma artikel.
  • En pall Serla innehåller 25 säckar av samma artikel.
  • Jämt antal pall måste beställas (4, 6, 8, 10, 12, 14 o.s.v.)
  • Beställ minst 7 arbetsdagar innan ni vill ha leverans!
  • Det går att önska särskild leveransdag och vi gör vårt bästa för att uppfylla detta. Vi hör av oss om det inte fungerar

Leveransvillkor

Vi beställer leverans till överenskommen vecka/dag. Ni önskar ett datum när ni lägger order och vi meddelar er om det inte fungerar. Annars utgår vi från ert önskade datum. Vi köper leveranserna och vi har inte ansvaret för hur fraktbolagens körturer ser ut. Fraktbolagen skall telefonavisera minst 1 timma innan ankomst och handtruck skall finnas med på bilen för hjälp att ställa av pallarna.

På leveransdagen är man bunden till att svara och kunna ta emot under hela dagen. (vanligtvis 07.00-16.00) Skulle man inte kunna ta emot eller inte svara kan det bli konsekvenser i följd av utebliven leverans samt extra kostnader pga. att fraktbolaget tar in på terminal eller liknade.

Har man specifika önskemål måste detta meddelas innan och vi meddelar åkeriet men kan aldrig garantera något. Kan man inte närvara kan vi ordna med fullmakt och detta måste göras minst 3 arbetsdagar innan leverans. Då är man ansvarig för godset. Kan man absolut inte ta emot under en vis tid måste detta också meddelas och vi får tillsammans försöka finna en lösning med åkeriet. Detta kan eventuellt medföra extra kostnader.

Leveranstiden beror på vart i landet ni bor. Produkterna går oftast från Mariestad och leveranstiden beräknas från det.

Det är stora lastbilar som kommer så på leveransplatsen måste lastbilen kunna ta sig fram lätt. Pallarna som kommer är dubbelställda (2 pallar på varandra) och är ca 2,5 m höga. Pallarna som kommer med är era, ett tips är att försöka sälja dem till en butik!