Vad är föreningspapper?

– Tjäna pengar på något alla använder varje dag

Föreningspapper är ett koncept som genom försäljning av toalett och hushållspapper hjälper föreningar att tjäna pengar. Produkter som alla använder varje dag!

• Köp av föreningen!
  • Kända varumärken – Lambi och Serla!

Sverige har ett fantastiskt utbud av olika föreningar runt om i landet. De flesta drivs av eldsjälar som lägger ned hela sin fritid för att få dem att fungera. Ofta saknas ekonomiska resurser vilket begränsar föreningens utvecklingsmöjligheter. Viljan finns oftast där – men resurserna saknas.
Vi på Föreningsrullen tycker det är dags att skapa något nytt i Sverige, som ger ett mycket bra tillskott i kassan.

Vi erbjuder nu föreningar att sälja vårt kvalitetspapper direkt till konsument. Detta görs nu av många föreningar och skolklasser med stor framgång och som väsentligt har förbättrat sin ekonomi genom detta geniala upplägg.