Vilka lagar och regler gäller?

Vid hemförsäljning gäller lagen om distans- och hemförsäljning. På konsumentverketshemsida finner du mer information kring lagen och rätten till ångervecka.
Vi rekommenderar också att man kollar upp vad som gäller skattetekniskt för sin förening. På skatteverkets hemsida finner du mer information.

Är det dyrt?

Våra rekommenderade priser bygger på ett snitt av konsumentpriser i Sverige. Det finns alltså både billigare och dyrare alternativ. Förtjänsten per såld säck är betydligt högre för en förening, än för en butik. Att man dessutom sponsrar sin förening, gör väl inte saken sämre!

Kontaktperson/ansvarig

Kontaktpersonen är ansvarig för försäljningen och måste vara minst 18 år (myndig) och sköter kontakterna med Föreningspapper. Kontaktpersonen är också betalningsansvarig enligt de villkor som framgår av vår prislista/villkor och en kreditupplysning kan komma att tas.

Hur mycket tjänar man?

På startsidan kan ni klicka på ”kalkylator”. Där kan ni testa hur mycket som behöver säljas, för att nå en viss vinst.

Betalningsvillkor

30 dagars kredittid

Hur beställer man?

Först måste man bli medlem. Klicka på ” Bli Medlem ” på startsidan. Fyll i alla uppgifter. När du fått ett e-mail att du är registrerad, går det bra att beställa. Beställning sker på hemsidan efter inloggning.

Beställningsvillkor

• Minsta ordervolym är 4 pall.
  • Under 12 pall tillkommer 125 kr per pall i fraktkostnad.
  • En pall Lambi innehåller 20 säckar av samma artikel.
  • En pall Serla innehåller 25 säckar av samma artikel.
  • Jämt antal pall måste beställas (4, 6, 8, 10, 12, 14 o.s.v.)
  • Beställ minst 7 dagar innan ni vill ha leverans!
  • Det går att önska särskild leveransdag

Vi beställer leverans till överenskommen vecka/dag. Vi köper leveranserna, vi har inte ansvaret för hur fraktbolagens körturer ser ut. Fraktbolagen skall telefonavisera innan och meddela ungefärligt klockslag för leveransen.